9.6.2015

Alkukesän suosikkeja

Vaikka kesä ei ihan vielä olekaan kuumimmillaan, niin täällä ainakin on toiveet korkealla hellepäivien suhteen. Hassua, että ens viikolla on jo juhannus! Toivottavasti viimestään silloin lämpenee ja lähtee tämäkin vuodenaika kunnolla käyntiin. Listasin tähän muutamia alkukesän lemppareita ja suosiossa olevia juttuja, joilla oon sitä kesäfiilistä yrittänyt säästä huolimatta tavoitella :)

IMG_4359

Lanvin Marry me Confettis -tuoksu

Tästä tuoksusta puhuinkin jo aiemmassa kevään ja kesän must-have postauksessa. En päässyt yli sen ihanuudesta, joten se oli sitten pakko ostaa kesätuoksuksi. Tuo pullokin on kyllä aika täydellisen ihana ja tuoksu on juuri sellainen kuin halusinkin. Tässä tuoksuu makea karhunvatukka ja mustaherukka, jasmiini, persikka ja myski.

IMG_4486

Conscious raakasuklaa

Conscious raakasuklaat on ihan superherkullisia ja näitä saa vaikka minkä makuisena. Ne on vegaanisia ja tehty käsin laadukkaista luomuaineksista. Vaikka hinta vähän kirpaiseekin tavalliseen suklaaseen verrattuna, niin mieluummin maksan enemmän ja syön sellaista herkkua mistä tulee hyvä olo. 

IMG_4520

Max Factor Colour Elixir huulikynät

Näillä uutuus huulikynillä saa niin herkullisen väriset huulet, että muun meikin voi huoletta jättää vähemmälle. Lopputulos on sellainen kevyt ja kiiltävä, mutta väri on kuitenkin intensiivinen ja pysyy tosi hyvin. Plussaa myös siitä, että noilla saa tosi tarkan lopputuloksen ton kynämäisyyden ansiosta.

IMG_4543

Chiasuklaavanukas

Tätä terveellistä herkkua oon syönyt jo purkkikaupalla enkä varmaan ikinä kyllästy! Vanukas syntyy helposti chiansiemenistä, vaniljalla makeutetusta kasvimaidosta ja raakakaakaojauheesta. Tätä on pakko laittaa aina uusi purkillinen jääkaappiin tekeytymään kun edellinen on vedetty napaan.

IMG_4570

Fitnesspäiväkirjat

Tänä keväänä on ootettu maanantaita aina ihan erityisellä innolla ja siihen syy on Fitnesspäiväkirjat. Niin aito, innostava ja motivoiva sarja, että joka jaksosta jää jotenkin tosi hyvä fiilis ja tekee mieli lähtee salille kyykkäämään! :D Toivottavasti tälle tulee vielä jatkoa jossain vaiheessa, koska mä oon ihan koukussa!

IMG_4585

Punajuuri smoothiessa

Okei, tässä kohtaa täytyy kyllä myöntää, että ei me punajuuren kanssa vielä ihan bestiksiä olla. Mielessä on vielä kauhukuvat yläasteen kouluruuan punajuuri-omena-raasteesta, josta oli seuraavaksi päiväksi aina tehty keitto kasvisruokailijoille. Vuosien jälkeen päätin kumota vanhoja ennakkoluuloja ja tein onnistuneesti punajuuripihvejä. Ja nyt laitan punajuurta jo smoothieenkin, way to go!

IMG_4561

Kesäkuun Livbox

Kesäkuun boksi yllätti iloisesti, sillä kaikki tuotteet tuli todella tarpeeseen. Puuteria, rajauskynää, kasvovoidetta, suihkugeeliä, body mistiä, deodoranttia, rakkolaastareita ja älyttömän söötti hampiharja. Tällä kosmetiikkapläjäyksellä pääsee jo pitkälle tänä kesänä :)

Löytyykö teiltä joitain samoja suosikkeja?

M

12 kommenttia:

  1. Oi näyttääpä ihanilta nuo Max Factorin huulipunakynät! <3 Täytyykin käydä tsekkaamassa seuraavalla kosmetiikkakierroksella että mitä sävyjä noista löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan huippuja! <3 mäkin voisin hankkia noita vielä lisää eri sävyissä :D

      Poista
  2. Oi, ihania kuvia! <3 oon miettiny tuon saman hajuveden ostamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Toi hajuvesi on kyllä aivan ihana <3

      Poista
  3. No meillä on kyllä sama maku! :) Just tänään postasin tuosta samasta hajuvedestä (postaus täällä) ja Max Factorin huulikynätkin on kolahtaneet :D Tuo tuoksu on kyllä tosi ihana. Täydellisen mehukas kesätuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai postasit vai, täytyykin käydä kurkkaamassa heti! :D Se on kyllä ihana tuoksu, ihan täydellinen juuri kesään ♥

      Poista
  4. Onko tossa Fitnesspäiväkirja-kuvassa tuorepuuro? Reseptiä, kiitos!!! Näytt'ää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo vaan siinä on tota samaa chiavanukasta toisella puolella ja toisella taas sitten alpron mantelijugurttia ja manteleita! :)

      Poista
  5. Oi toi chiasuklaavanukas kuulostaa tosi herkulliselta! :) Mulle tulee kans punajuuresta kouluruokailut mieleen :D Ehkä uskaltaudun kuitenkin testaamaan tuota smoothieta :)

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä superhyvää ja sellasta raikasta ja kevyttä vaikka suklaista onkin :)) Jep, montakohan hyvää ruoka-ainetta multakin on jäänyt tässä kokeilematta sen takia että muistelee niitä kauhulla kouluajoilta :D Mutta kokeile smoothiessa, pieni pala riittää aluks niin tottuu siihen makuun :D

      Poista
  6. Tosi ihania ja raikkaita kuvia. :) Vitsi toi chiavanukas näyttää niin hyvälle. Ihan kuin suklaamannapuuroa. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ♥ Se on kyllä tosi hyvää herkkua! Ja aah nyt alko tekeen mieli suklaamannapuuroo kun mainitsit! :D

      Poista