12.10.2014

Lokakuun Livbox

Mulle on tullut Livbox nyt jo vuoden ajan ja se on aina niin ihana piristys joka kuukausi! Lokakuun boxin teemana oli Roosa nauha, mikä näkyikin heti tuotteiden ihanasta vaaleanpunaisuudesta. Lisäksi jokaisesta boxista lahjoitettiin euro Roosa nauha -keräykseen :)


Ensimmäisenä laatikosta paljastui Acon mattapinnan jättävä kevyt päivävoide, joka lupaa myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tätä tulikin jo testailtua ja voide kyllä tosiaan tekee ihosta mattapintaisen, mutta imeytymistä pitää hetki odotella. Tosi hyvä tuote meikin alle ja plussaa kätevästä pumppupullosta! Normihinta 11,60e / 50ml. 


Boxista löytyi myös Bonacuren oil miracle shampoo ja hiusöljy, jotka sisältävät villiruusuöljyä. Shampoo ja hiusöljy lupaavat kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa tehden hiuksista sileät ja kiiltävät, joten näin ilmojen viilentyessä nämä tulevat tarpeeseen! Yleensä oon käyttänyt hiusöljyä vaan kuiviin hiustenlatvoihin, mutta nyt onkin hyvä tilaisuus testata tuotteen vaikutusta myös hiuspohjaan. Tuoksu on melko voimakas ja ruusuinen, mutta kuitenkin aika miellyttävä. Shampoo 17,90 / 200ml ja hiusöljy 19,90e / 100ml.


Lokakuun uutuustuotteena oli Osis+ Glamination kiiltokiinne, joka antaa kampauksiin ja hiuksiin voimakasta pitoa ja kiiltoa jättäen ne kuitenkin pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi. Aluksi luulin että kyseessä oli matkakokoinen hiuslakka, mutta yllätykseksi tuote olikin täysikokoinen. Pitoa löytyy mutta sitä kiiltoa jäin vielä ehkä vähän kaipaamaan. 11,90e / 100ml.

Lumenen Roosa nauha kynsilakka antaa hiekkaisen, kimaltavan lakkauksen ja kynsistä saa näin tosi näyttävät. Sävy ei ehkä ollut ihan sellainen minkä olisin itse valinnut, mutta lakka kuivui supernopeasti ja sitä riitti yksi kerros peittävään lopputulokseen, joten sillä sai loihdittua kimallekynnet ihan hetkessä.


Oli mukava ettei livbox tällä kertaa sisältänyt yhtään ihan perus markettituotetta vaan vähän laadukkaampia merkkejä ja ainakin tämän boxin tapauksessa laatu korvasi määrän! Tuotteiden lisäksi Livbox tarjoaa myös kuukauden Me naiset -lehden digiversiot, joita tulee myös varmasti lueskeltua :)

Mitä olitte mieltä lokakuun boxista, löytyikö suosikkeja?

M

8 kommenttia:

  1. Tämä oli ihana boksi minunkin mielestä :) Minulla oli Acon voiteen tilalla Neutrogenan voide, joka oli suosikkini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulin kans siitä neutrogenan voiteesta ja sekin vaikutti kyllä hyvältä! :)

      Poista
  2. Mun boxista löytyi myös toi neutrogenan voide ja se oli ehdoton suosikki! Mä jäin myös kaipailemaan sitä luvattua kiiltoa tolta hiuslakalta, vaikka muuten se vaikuttikin oikein hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois kyllä ollu kiva päästä kokeileen sitä kans! :) Joo niin vaikutti, kokeilin kyllä aika vähän joten ehkä sitä pitäs sit vaan uskaltaa suihkuttaa vähä reilummin :D

      Poista
  3. Ihana teema ja varsinkin tuo lumenen kynsilakka näyttää aivan ihanalta <3

    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
  4. Tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen! Mut löysin taannoin sun blogin googlettamalla balin (ku oon ite menos sinne joulukuun tienoilla) ja tykästyin heti sun blogiis! Sun reissuaiheiset postaukset on ihan parasta, kuten myös muutkin! Keep up the good work:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon aivan ihanasta kommentista!! <3 kivaa balin reissua sulle, tulee varmasti mahtavaa :))

      Poista